SiXX

Feedburner köper Blogbeat

FeedburnerBlogbeat
Blogbeat är i mina ögon en av de bättre statistik tjänsterna för bloggar som finns där ute. Enkel överskådlig och i realtid. Nu har Feedburner snappat upp Jeff Turner och hans Blogbeat. Båda tjänsterna använder RSS-flöden för att hämta information, men nu blir Feedburner mer fullständigt bloggstat verktyg.

Har följt Blogbeat sedan starten för inte alls länge sedan. I början var det lite sisådär med kvaliten (så klart i Beta) och när tjänsten var nere hamnade man på Jeffs privata blogg med bilder på hans barn mm. På något vis gav det en härlig personlig känsla. Alla frågor och undringar som uppkom besvarades alltid av Jeff själv och på ett mycket personligt vis.

Nu har alltså FeedBurner snappat upp det bra jobbet som Jeff Turner gjort på Blogbeat. Blogbeat har bara bestått av en enda person. Till stor sannollikhet blir detta tillskott till Feedburner riktigt bra.

Stort grattis tilll Jeff!

Andra bloggar om: , ,

×

privacy policy.

Genom att klicka "Spara" godkänner du att SiXX skickar sitt nyhetsbrev till dig. SiXX kommer endast att göra detta sällan och ytterst oregelbundet. Det går alltid att av-registrera via utskicken.

SiXX kommer aldrig att sälja, lämna vidare eller på annat sätt missbruka det förtroende vi fått genom att du lämnat din mail-adress till oss.