SiXX

Begriplig artikel om Web 2.0

Ofta försöker sig nyhetstidningar och tv på att beskriva nya trender inom internet/IT och det blir mest pajas av det. För någon dag sedan överraskade N24 och skrev en bra artikel om Web 2.0. För den som inte läst eller sett så mycket av detta web 2.0 så är det en bra och beskrivande artikel. Både problematiken och möjligheterna kommer fram. Kul även att det inte bara är gammal legacy som för mediautrymme i ekonominyheterna.

Vi skall ju faktiskt inte glömma hur viktigt IT och internet är för att en duglig affärsidé skall bli verklighet. Att stödja verksamheten med bra IT och att använda internet för både affärer, markandsföring och kommunikation är idag ett måste för att lyckas.

Andra om: , , , ,

×

privacy policy.

Genom att klicka "Spara" godkänner du att SiXX skickar sitt nyhetsbrev till dig. SiXX kommer endast att göra detta sällan och ytterst oregelbundet. Det går alltid att av-registrera via utskicken.

SiXX kommer aldrig att sälja, lämna vidare eller på annat sätt missbruka det förtroende vi fått genom att du lämnat din mail-adress till oss.