SiXX

YouTube blir GoogleTube (?)

GoogleTube….ellar vad nu namnet blir? Google Video finns ju redan. Tänker inte skriva långt utlägg om hur detta kunde ske och att det var oväntat mm. Detta var väntat och inte alls förvånande. Rykten runt att Apple eller Google skulle köpa har ju florerat rätt länge. Har själv skrivit om det här om GoogleTube och här om Apples ev köp här.

Gissningsvis kommer detta att bli rätt kul, skall bli intressant att se hur de hanterar upphovsrätt mm. Google har även lanserat intressant avtal med flera av de stora skiv & media bolagen.

Här kan ni lyssna på den telefonkonferens som hölls till ära för köpet.

Andra om: , , , , , ,

  • anders

    Webb 2.0 blir allt större. Det senaste svenska tillskottet är tydligen den nya mediesajten hajpa.se, där läsarna kan posta och rösta fram nyheter.

  • http://magnus.fredlundh.se Magnus “Peacegrove”

    Hajpa?

×

privacy policy.

Genom att klicka "Spara" godkänner du att SiXX skickar sitt nyhetsbrev till dig. SiXX kommer endast att göra detta sällan och ytterst oregelbundet. Det går alltid att av-registrera via utskicken.

SiXX kommer aldrig att sälja, lämna vidare eller på annat sätt missbruka det förtroende vi fått genom att du lämnat din mail-adress till oss.