SiXX

Geni hjälper dig med att hålla koll på din släkt

GeniAtt hålla koll på sin släkt är inte alltid helt lätt. Med hjälp av det sociala verktyget Geni har du klart bättre förutsättningar. Geni är inte ett släktforskningsverkyg utan ett socialt hjälpmedel till att skaffa sig en överblick över sin släkt. Det är släktingarna i sig som hjälper till att bygga upp släktträd mm. Det finns en bra “See How it Works” på startsidan, om man vill få en liten titt innan man drar igång.

Om man känner att många i släkten använder internet, vilket fler och fler i alla åldrar gör, så kan nog Geni vara riktigt värdefullt. Geni kan nog tillföra både värde, lite kul och på sikt bättre relationer i släkten. Svärmor är säkert fortfarande svärmor, men Geni kan nog hjälpa en del över tröskeln att ta upp kontakten igen efter många år utan. Eftersom kanske din kusin har nära kontakt med er andre faster, så kanske det kan vara vägen till en nyupptagen kontakt.

Känns dessutom lite roligare än de relativt trista släktforskningsverkyg som finns. De är väldigt inriktade på äldra människor och inte speciellt kul att använda.

Andra bloggar om: , , , ,

×

privacy policy.

Genom att klicka "Spara" godkänner du att SiXX skickar sitt nyhetsbrev till dig. SiXX kommer endast att göra detta sällan och ytterst oregelbundet. Det går alltid att av-registrera via utskicken.

SiXX kommer aldrig att sälja, lämna vidare eller på annat sätt missbruka det förtroende vi fått genom att du lämnat din mail-adress till oss.