SiXX

Do The Right thing

Do The Right Thing försöker uppnå en sorts social medvetenhet runt om företag är bra eller dåliga. På Do The Right Thing är således vi vanliga människor som röstar fram vilka företag vi tycker är bra respektive dåliga. Syftet om rätt uppfattat är att försöka påverka mindre bra företag bli bättre och bra företag att fortsätta vara bra (och bli ännu bättre).

Klart kul upplägg. En ren DiGG klon rent tekniskt (gissar att det är Pligg i botten), men användningsområdet är verkligen roligt, intressant och bra. Om företagen är lyhörda och mottagliga för denna typ av tankar, så finns det oerhört mycket för dem att ta till sig och använda informationen för att utveckla sig. Önskar att man hade ett företag som blev listat på Do The Right Thing så att man kan hitta sin förbättringspotential.

Självklart har de en blogg oxå.

Andra om: , , , ,

  • http://sixx.se/nextgen NextGen

    Kul, tack för upplysningen. En enkel sökning på Google visar att han onekligen är rätt aktiv inom Ruby On Rails.

    Jarkko Laine Ruby

    Gissar att en förväxling med denne finske poet med samma namn må vara enkel:

    Jarkko Laine

×

privacy policy.

Genom att klicka "Spara" godkänner du att SiXX skickar sitt nyhetsbrev till dig. SiXX kommer endast att göra detta sällan och ytterst oregelbundet. Det går alltid att av-registrera via utskicken.

SiXX kommer aldrig att sälja, lämna vidare eller på annat sätt missbruka det förtroende vi fått genom att du lämnat din mail-adress till oss.