SiXX

Tangler släppt

TanglerHar under en tid följt Tangler. Ett företag som har som slogan “Bringing groups To Life”. Låter jättebra och de har fått en del positiv press. Igår blev jag inbjuden till deras Beta. Körde igenom lösningen och ser inte riktigt storheten i lösningen. Hoppas givetvis att det går strålande för dem, men kommer inte själv att bjuda in de grupper jag är med i till Tangler. Vi får se om de hör hemma här om ett tag. Tummen ner från NextGen.

Andra om: ,

×

privacy policy.

Genom att klicka "Spara" godkänner du att SiXX skickar sitt nyhetsbrev till dig. SiXX kommer endast att göra detta sällan och ytterst oregelbundet. Det går alltid att av-registrera via utskicken.

SiXX kommer aldrig att sälja, lämna vidare eller på annat sätt missbruka det förtroende vi fått genom att du lämnat din mail-adress till oss.