SiXX

Kommenterat av Stenbeck

Getting Started with Social Media | Euan Semple | GuruOnline

Euan Semple gjrode en riktigt skön dragning på Reboot11. Efter det har jg följt honom lite var stans och gillar istort allt! Han har en duktigt skön stil dessutom. Här är lite videos med Euan om social media.

Alfred Lin Has The Midas Touch: The Man With $2 Billion In Acquisitions Under His Belt

Mannen med guldbyxorna, helt klart!

mamapundit » Blog Archive » Nikon’s antisocial media relations at BlogHer ‘09

Bjuda in mamma-bloggare till ett event på en restaurang som inte tar emot barn. SNYGGT! Lite research borte väl vara 1a för PR folk gissar jag, men Nikons PR folk gjorde verkligen en dundermiss, inget snack!

Apps Status Dashboard

Nu med RSS, men hade faktiskt glömt att denna fanns, så bra med en liten uppdatering. Gillar när tjänster bjuder på sin upptid och när de har eventuella strul. Tror denna tjänsten lanserades efter den stora nedgången av Gmail för ca 4 mån sen, men kanske kommer ihåg fel….

Så ska Twitter göras om

Den här noteringen är faktiskt endast för att jag vill gnälla på alla som inte publicerar hela RSS flöden. Det medför oftast att de åker ut ur min läsare och inte läses på nätet heller. Så InternetWorld, sorry. Out You Go!

British MP David Davis, Google, and Setting the Record Straight

Gillar verkligen denna blogg där Google svarar på de som har åsikter om integritet och hur Google använder den data de samlar in om oss användare.

What is Twitter? Most people still don't know, study finds | Technology | Los Angeles Times

Så skönt att nån säger det. Även om jag är en fan av Twitter så är jag duktigt trött på hypen runt Twitter. Det finns så många andra kanaler som är minst lika viktiga. Igen passar jag på att lyfta bloggen som backbone i ditt egosystem (kan vara för både person och företag) där flera tjänster sedan kan knytas till för att både distribuera och diskutera samt att den hela tiden finns där när de som läser dina kära 140 tecken vill veta mer om personen/företaget bakom.

Official Google Mobile Blog: The Iterative Web App: Links Got Shorter and Smarter

Gillar smarta tjänster och tror att url kortare kan bli mycket smartare. Google tar det första steget och vem vet vad som väntar. Mer av desa smarta url förkortare är välkommet. Främst så man får en hint om vad som döljer sig bakom länken.

×

privacy policy.

Genom att klicka "Spara" godkänner du att SiXX skickar sitt nyhetsbrev till dig. SiXX kommer endast att göra detta sällan och ytterst oregelbundet. Det går alltid att av-registrera via utskicken.

SiXX kommer aldrig att sälja, lämna vidare eller på annat sätt missbruka det förtroende vi fått genom att du lämnat din mail-adress till oss.