SiXX

Kommenterat av Stenbeck – 10-07-07

Sysomos, Now a Marketwire Company. « Sysomos Blog

Konsolideringen fortsätter. Scoutlabs, Techrigy m.fl har redan blivit uppköpta och nu är det Sysomos tur. Denna utveckling är helt naturlig och att just Marketwire köper Sysomos är den typen av sammanslagningar/uppköp jag tror vi kommer att se mycket fler av inom kort.

Kommunikation är kommunikation oavsett vart och hur den sker, silofieringens tid är förbi.

Foursquare Launches Location Layers – This is Big

Fortfarande behöver location bli infrastruktur (en naturlig del av hela internet, inte bara isolerat till enstaka tjänster som Foursquare eller Gowalla) innan det slår. Idag ser jag endast Google, Apple och Facebook som har den kapaciteten. Att location kommer vara en betydande del av vår framtid är jag dock övertygad om.

Att nya lager kommer till t.ex Foursquare är givetvis ett steg mot just det, sen får vi se vem som blir uppköpt först av någon av de stora. Fourquare lär inte sälja till Google iaf, den saken är säker!

Video: LEGO’s Social Media Strategy | Digital Buzz Blog

Många har hört om LEGO caset, men få har sett och hört det. Här berättar en som var med.

Följ HTC Teamet under Tour De France med Google maps

Mashups när det är som finurligast och öppen data när den är som intressantast. Är inte ens en cykelfantast, men fastnar på denna ofta. Internet ger möjligheter.

20 svenska WordPress webbplatser som imponerar | Intellecta Webb

Jag älskar WordPress och tror att fler och fler “sajter” kommer att gå över till WordPress framöver. Här är 20 snygga, svenska, bra och samtliga kända sajter. WordPress är idag ett fullvärdigt CMS! För alla som fortfarande tror att WordPress är endast en funktionsduglig bloggplattform kolla in dessa exempel (inte en enda blogg men väldigt många tidningar bl.a. Café, Svensk Damtidning, Nya Affärer, MåBra, Fokus m.fl).

×

privacy policy.

Genom att klicka "Spara" godkänner du att SiXX skickar sitt nyhetsbrev till dig. SiXX kommer endast att göra detta sällan och ytterst oregelbundet. Det går alltid att av-registrera via utskicken.

SiXX kommer aldrig att sälja, lämna vidare eller på annat sätt missbruka det förtroende vi fått genom att du lämnat din mail-adress till oss.