SiXX

Fredrik Stenbeck

Fredrik Stenbeck
Namn: Fredrik Stenbeck

Tel: 0761-487780
Mail: fredrik@sixx.se

Twitter: @stenbeck
Skype: fredrik.stenbeck
LinkedIn: Fredrik Stenbeck på LinkedIn

Stuck in the middle of business, communication and tech

Tidigare yrkesofficer som bytte inriktning och har sedan slutet 90-talet konsekvent jobbat med produktivitet, samarbete och kommunikation (både internet och externt) online. Fredrik har alltid haft ett starkt säljfokus.

Startade SiXX 2008 som är ett företag för rådgivning och innovation inom online kommunikation. 2009 startade Fredrik även Silverbakk. Silverbakk är en produkt som mäter företags framgång online.

Har bloggat sedan 2004 och här på SiXX sedan 2006. Bloggar även mer frekvent och mer personligt på fredrikstenbeck.com.

Varför skriver jag:
Idag är internet en helt integrerad del i våra liv. Som personer lever de flesta av oss med internet på daglig basis på ett eller annat sätt. Detta speglar även affärsvärlden i större och större utsträckning. Säljprocesser startar idag tidigare och med internet som en ytterst viktig spelare, samma gäller kundtjänst och kommunikation generellt. Då internet blivit personligt ställs det således nya krav på företagen att bli personligare, både i sin helhet, men även på medarbetarnivå. Medarbetare av idag behöver göra internet till en naturlig del av sitt arbete. Detta gäller de flesta roller på ett eller annat sätt. Allt för att driva nöjdare kunder, nöjdare medarbetare och bättre affärer.

Vi är rotade i gamla beteenden vare sig vi är individer eller företag. Trots att vi är på det viset är det förändringen som driver världen framåt. Vi kallar det innovation när vi utvecklar vår yrkesverksamhet. För att driva innovation måste vi vara förändringsbenägna.

Detta område har fascinerat mig i många år och genom att skriva här hoppas jag kunna skapa dialog runt ämnet och kanske på något sätt bidra till att utvecklingen framåt.

Välkommen till konversationen!

Bakgrund:

Född uppvuxen i Stockholm. Kommer alltid vara Stockholmare, även om jag inte alltid kommer bo i Stockholm. Bor nu i Fiskebäckskil i Bohuslän.

Yrkesbakgrund:

×

privacy policy.

Genom att klicka "Spara" godkänner du att SiXX skickar sitt nyhetsbrev till dig. SiXX kommer endast att göra detta sällan och ytterst oregelbundet. Det går alltid att av-registrera via utskicken.

SiXX kommer aldrig att sälja, lämna vidare eller på annat sätt missbruka det förtroende vi fått genom att du lämnat din mail-adress till oss.